MÁSIK VILÁG – ÉLET AZ ÉLET UTÁN

PAULINYI TAMÁS író, pszi-kutató – vetítéssel és beszélgetéssel egybekötött – előadássorozatának
februári t
émája: Szellemvideók - Poltergeist jelenségek


Paulinyi Tamás – az elmúlt években R. Kárpáti Péterrel tartott – nagy sikerű előadás sorozata az Örkény István könyvesboltban az idei évadban is folytatódik.
A minden hónap második vagy harmadik hétfőjén 17-órától 19-óráig tartó beszélgetéssel egybekötött vetítésen a látogatók a halálközeli élmények, a túlvilágképek és az elmúlással kapcsolatos emberi felfogások különös világáról hallhatnak Paulinyi Tamás pszi-kutatótól, aki R. Kárpáti Péter színművésszel máig a Hatoscsatorna „Másik Világ” műsorának szerkesztő-műsorvezetője.

Ezúttal Paulinyi Tamás a „Másik Világ” egyik R. Kárpáti Péterrel készített exluzív adásából vetít részleteket, amiken állítólagos „szellemvideókat” és „poltergeist jelenségeket rögzítettek. A kérdés – a videofelvételek valódiságától függetlenül – az, hogy létezhetnek-e olyan másvilági hatások, amelyek akár tárgyak mozgatására képesek. Paulinyi Tamás harmincéves parakutatói múlttal és a halálközeli élmények szakértő ismerőjeként mutatja be az ilyen irányú kutatások eredményeit, az interaktív beszélgetésben a közönség kérdéseire is válaszokat adva.

A helyszínen Paulinyi Tamás a Kossuth Kiadónál megjelent Utak mesterek, a Bólébál és a Parapszichológia, a rejtélyek világa című könyvét dedikálja, melyek az előadás idején kedvezménnyel kaphatók.

A BELÉPÉS DÍJTALAN!
Regisztráció itt: csakeri@t-online.hu