MÁSIK VILÁG – ÉLET AZ ÉLET UTÁN

Paulinyi Tamás vendége: Putnoki Tibor


A könyvesbolt Cultiris Galériájában Paulinyi Tamás Putnoki Tibor tanatológussal és HKÉ (halálközeli élmény) átélővel, a Szeretet Fénye Alapítvány létrehozójával beszélget arról a kilenc percről, ami Tibor életét örökre megváltoztatta és elindította egy olyan úton, amivel ezreknek adott útmutatást…
Putnoki Tibor 1946-ban született Mándokon. Gyermekkorát állami gondozottként, nevelőintézetben élte. Gyermekként arról álmodott, hogy pilóta lesz és szárnyalni fog a fellegekben. Álmai hamar kudarcba fulladtak, mert baleset következtében több műtéten esett át. 1974-ben megházasodott, ám boldog családi életüket betegségek sorozata nehezítette meg. Talán a család szeretete, vagy az élni akarás miatt – vagy mert a sors így rendelte – sikerült minden betegségből talpra állnia. 1993-ban egy újabb betegséggel kellett megbirkóznia, itt viszont nagyon közel került az akkor még rettegett halálhoz.
Tibor 1994-ben élt meg egy rendkívül intenzív halálközeli élményt, ebben az állapotban találkozott a Fénnyel, a Szeretettel. Innen indult nem mindennapi utazása…
A halálközeli élmény fordította őt az emberek, a szeretet és a spiritualitás felé, azóta több ezer ember lelkét érintette meg Magyarországon és szerte a világon.

----------------------------------------------------

A helyszínen Paulinyi Tamás a Kossuth Kiadónál megjelent Utak mesterek, a Bólébál és a Parapszichológia, a rejtélyek világa című könyvét dedikálja.