Könyvbemutató

Szigeti Ildikó PszichoBiznisz - A segítők hálójában könyvét a szerző jelenlétében Hercsel Adél író, újságíró mutatja be.

 


Moderátor: Kőrössi P. József, a Noran Libro Kiadó vezetője

„Ez egy önsegítő könyv. Bármennyire fanyalgok is attól, hogy beleszuszakoljam ebbe a műanyag kategóriába, azt hiszem, ez a címke a legkevésbé rossz. Lényegét tekintve útmutatónak készült ez az írás. Mindazoknak, akik éppen pszichológust keresnek, és azoknak, akik még hezitálnak, hogy egyáltalán kell-e nekik külső segítség. Titkon abban bízom, hogy azok is haszonnal forgatják majd ezeket az oldalakat, akik minden konkrét apropó nélkül, csak úgy, általánosan érdeklődnek a téma iránt. Mindenekelőtt azonban az aggódó családtagoknak, rokonoknak és barátoknak ajánlom a PszichoBizniszt. Azoknak, akik féltik szerettüket, mert úgy látják, úgy érzik vagy gondolják, hogy nem a megfelelő helyen keresik a gyógyulást.”

Szigeti Ildikó pszichológus, újságíró. Szakmai pályafutását a SOTE I. számú Gyermekklinikáján, a Popper Péter vezette orvospszichológiai csoportban kezdte. 1996-ban általános pszichológusi, majd 2015-ben tanácsadó szakpszichológusi diplomát szerzett az ELTE-n. A pszichológusi praxisa mellett 25 éve dolgozik újságíróként.

A szerző a bemutató után dedikálja a könyvét, amely a helyszínen kedvezményesen vásárolható meg.