Száguldás, szerelem, szenvedély

A BBC TopGear - a világ legnépszerűbb autós magazinja magyar nyelvű változatának - és
Jenson Button FÉKTELENÜL c. könyvének nyilvános sajtóbemutatója


A vendégeket Kocsis András Sándor, a Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója köszönti, a magazint és a könyvet Boros Jenő, a TopGear főszerkesztője mutatja be.
Moderátor: László Ágnes 

Száguldás, szerelem, szenvedély jellemzi sokak csodálatának tárgyát, a gyönyörű és nagy teljesítményű sportkocsit, melynek gazdag kollekcióját nyújtja a legendás magazin. Olyan autókban gyönyörködhet az Olvasó, amilyeneket ritkán látni az utcán, de a kevésbé látványos modellek is versenypályás teljesítményűek, mert motorházuk alá több száz lóerőnyi ménest hajtottak be. Csak a gyeplőt kell a paripák közé dobni, és engedni szabadon szárnyalni a fantáziát. Ősztől akár egy pohár bor mellett, kényelmes fotelben ülve lapozgathatjuk a magazint, és biztosra vesszük, hogy a BBC TopGear azokat is feldobja, akik nem az autók megszállottjai.

A BBC TopGear több mint újság: intézmény, egy globális rendszer része, mely igazán versenyképes. Az októberi szám több mint százoldalas, húszezer példányban jelenik meg 990 Ft-os bevezető áron.

A lapból többek között megtudhatjuk, milyen a családon belüli erősokk a Porschénél, hogyan lett a kisfiú Jenson Buttonból világbajnok, aki sztárként és a bokszban is igazi gentleman maradt, miközben azt is bemutatjuk, hogy milyen vezetni a legújabb Ferrari Pistát.

Mindenkit szeretettel várunk a bemutatóra és az azt követő kötetlen beszélgetésre a büféasztalnál.