Sallai R. Benedek könyvének bemutatója

EGY KEZDŐ KÉPVISELŐ NAPLÓJA

KÖZÉLETI RÉMTÖRTÉNETEK


Sallai Róbert Benedek könyvét Schiffer András ügyvéd, volt frakcióvezető mutatja be.

A szerzővel Medgyesi Miklós, a HírTV szerkesztő-riportere beszélget.

Háziasszony: László Ágnes

 

Nevem: Sallai Róbert Benedek. Az emberek leginkább Eserbének, Róbertnek vagy Benedeknek szólítanak. Foglalkozásom: LMP-s politikus.

Politikai példakép: Őfelsége I. Fülig Jimmy, a Boldogság-szigetek uralkodója.

Feltűnő ismertetőjeleim: komoly vagyok, nem szeretem a vicces embereket és bocskaiban járok, amikor vesz a média. Ezzel másokat idegesítek, de ezt anyukám nem tudja – haragudna érte, hogy bosszantom az embereket. Naplóm nem más tehát, mint tényleg egy napló, de talán egyben egy kortörténet, egy élménybeszámoló napjaimról, mindennapi harcaimról, ténykedéseimről és küzdelmeimről, beszámoló arról, hogy telt ez az elmúlt négy év.

Lelkesedéssel, humorérzékkel és sok-sok tenni akarással vágtam bele a munkába, de jöttek az életemet felforgató politikusi mindennapok, ami kissé más lett, mint amire számítottam. Mindent leírtam. Az első napok csetlését-botlását, parlamenti eltévedéseket, az első elhibázott felszólalást, elrontott televíziós interjút, személyes benyomásokat, hadarásomat, bosszúságokat, örömöket, aggodalmakat, reményeket – amikor csak volt egy kis időm, írtam.

A bemutató után a szerző dedikálja a könyvét, amely kedvezményes áron vásárolható meg.